logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Shea Moisture

IMG_2041

Hey loves, dags för lite tips! För drygt en månad sen beställde jag hem dessa produkter från Shea Moisture och är bara tvungen att tipsa de till er. Med deras naturliga ingredienser återfuktar de håret och ger de den näring håret behöver (speciellt för oss tjejer som har lockigt hår är detta guld).

Mina två favoriter måste vara schampot som rengör håret utan att torka ut de, och the Curl Enhancing Smoothie som återfuktar håret och får lockarna till liv igen. Jag rekommenderar starkt Shea Moisture till dig som har torrt och lockigt hår. Finns att beställa här

Hey loves, time for some tips! Just over a month ago, I ordered home these products from Shea Moisture and just had to tell you about it. With their natural ingredients it moisturize the hair and gives it the nutrition the hair needs (especially for us girls that have curly hair this is gold).

My two favorites have to be the shampoo that cleanses the hair without drying it out, and the Curl Enhancing Smoothie that moisturizes the hair and gets the curls back to life. I highly recommend Shea Moisture for those who have dry and curly hair. Available to order here,

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title