logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Happy Independence Day

eritreans-at-24

Hey guys! How is your Sunday going? I am finally on my way home from work after starting 5 in the morning and I am so tired!! But today I wanted to wish happy Independence Day to my beautiful country Eritrea that I am so proud of. Today we celebrate 24 years of freedom and many more to come

Enjoy your Sunday

Hej på er! Hur är en söndag hittills? Själv är jag äntligen på väg hem efter att ha jobbat från 5 på morgonen och jag är så trött!! Men idag vill jag önska glad nationaldag till mitt vackra land Eritrea som jag är så stolt over. Idag firar vi 24 år av frihet och många fler. Ha en trevlig fortsätt söndag

Love

S

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title