logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

NIKE SNKR STUDIO

DSC_7955-2

 

Igår var alltså jag och Josefin på NIKE SNKR STUDIO vilket är det första i Europa för tjejer (vilket är så nice då jag tycker att killar alltid har mer att välja på när de kommer till sneakers) och ligger på Smålandsgatan 7 här i Stockholm. Det finns massor att göra, du kan kolla in nya modeller, få dina gamla sneakers rengjorda, få ditt namn ingraverat till dina sneakers och mycket mer. Passa på att gå dit nu då det är bara öppet till 28/6  _________________ DSC_7905-2 DSC_7913-2DSC_7919DSC_7970 Läs mer på Nike.com I samarbete med Nike

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title