logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Curly Hair

 

IMG_6405-3IMG_6404

Jag får dagligen frågor om mitt lockiga hår och vet själv hur svårt det kan vara med att välja produkter som passar för just dina lockar. Jag minns när jag var yngre så visste jag inte alls vad jag skulle göra med mitt hår, mammas hår var mer vågigt/rakt än lockigt så jag fick typ lära mig själv när det kom till att ta hand om mitt lockiga hår. Det var inte förs början av gymnasiet som jag började förstå mina lockar och också då jag kände mig bekväm med att ha utsläppt i skolan. Så istället för att försöka förklara med ord och bilder hur jag gör så tänkte jag göra en video till er. Jag själv lär mig nya saker hela tiden och vet hur svårt det kan vara när det inte finns så många produkter för just lockigt hår här i Sverige

__________________

I receive daily questions about my curly hair and I know how difficult it can be to choose a product that suits your curls. I remember when I was younger I did not know at all what to do with my curly hair, mom’s hair was more wavy/straight than curly so I had to kind of teach myself when it came to taking care of my curly hair. It was not until beginning of high school that I began to understand my curls more. So instead of trying to explain in words and pictures on how I do my hair I thought I could do a video for you guys. I myself learn new things all the time and know how hard it can be when there are not many products for curly hair in Sweden

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title