logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Im In Swedish Elle!!!!!

_G7A9307 copy_G7A9315 copy_G7A9318 copy_G7A9303 copy

Photo by: (my babe) Lisa höök

Det här är en av dem sakerna jag aldrig skulle tro om någon berätta för mig att jag skulle vara med i Elle tidningen ett år tillbaka. Jag kan inte riktig beskriva med ord hur det känns att få vara med i min absolut favorit tidning, Jag är bara så himla tacksam för allt som har hänt mig det här året och alla fina människor jag har lärt känna på vägen. Tack till Veet och Modette men också Tack till er som kommer och läser min blogg, jag lovar i höst kommer massa spännande saker att hända och ni kommer självklart att få följa med! #LetsDoThis

_________________

This is one of those things I would never believe if anyone told me that I would be in Elle magazine a year ago. I can not really describe in words how it feels to be part of my absolute favorite magazine, I’m just so very grateful for everything that has happened to me this year and all the great people I have come to know. Thanks to Veet and Modette but also thanks to you who come and read my blog everyday, I promise this autumn more exiting things will happen and you will of course come along! #LetsDoThis

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title