logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Fun Meeting!

a10 _G7A9296 copyIMG_0688IMG_0662IMG_0668-2

Fun meeting with my babes Lisa & Mikaela

Hej på er och glad söndag! Jag glömde helt att berätta hur mötet gick med mina babes Lisa och Mikaela i fredags. Mikaela kommer snart ut med sin egen webshop och vi planerade alltså plåtningarna för lookbook bilder samt producktbilder för webshopen, och med bästa Lisa som fotografen är jag säker på bilderna kommer bli så gryma! kan inte vänta med att börja fotografera looksen och göra planerna till verklighet. Nu ska jag träffa på en vän och planera inför nästa vecka (fashion week here I come haha) Hoppas ni har en bra söndag!

__________________

Happy Sunday guys! I completely forgot to tell you how the meeting went with my girls Lisa and Mikaela on Friday. Mikaela is soon coming out with her own webshop and we were planning the shoots for the lookbook as well as the products images for the webshop and with the best Lisa as the photographer i’m sure the pictures will be awesome, so much fun! cant wait to start shooting the looks and make the plans a reality. Now im going to meet my friend and start planning for next week (fashion week here I come haha) hope you guys are having a great sunday!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title