logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sneak Peek – Colorful Jumpsuits

_G7A3754 copy

 

Photo by Lisa Höök

Godmorgon vänner! Det är en ny dag i paradiset och idag ska jag och Lisa till stranden! Max och Julia förklara för oss i går hur man tar sig ditt förhoppningsvis kommer vi hitta det själva haha. Under tiden får ni en sneak peek på min outfit. fast det är slutet av september här är det fortfrande varmt och skönt. nu måste jag gå vi hörs senare <3

_________________________

 

Good morning friends! It’s a new day in paradise and today me and Lisa are going to the beach! Max and Julia explain to us yesterday how to get there and hopefully we will find it ourselves haha. In the meanwhile here is a sneak peek at my outfit. even though it’s late September its still hot and nice. Now I have to go talk to you later <3

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title