logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

That’s a wrap!

 

30d149e21c4d38e2977b8255460aa444 3241da40da86b2550f3e1f624f05b0fd 3a4c7fd0bc5d2a3a3a1b6b7b95ff38bf

That’s a wrap! Det blev visst plåtning idag istället och inte så mycket planering då vi fick höra att det ska regna i morgon fick vi tänka fort. Istället för plåta på ett berg eller häst idag fick vi chansen att åka helikopter till ett av de lyxigaste hotellen i Sardinen. Aså har inga ord att beskriva hur underbart den har dagen har varit. Det har varit mycket stress då vi inte han planera alls, men i slutändan fick Lisa grymma bilder, jag massa klipp och så blev Anna så nöjd också så det blev en grym dag ändå!! Massa bilder kommer men följ mig på Snapchat (Saalema) så länge där har jag uppdaterat massor! Kram på er

__________________________________________

That’s a wrap! Today has been such an amazing day, we got to ride a helicopter, shoot in one of the most luxurious hotels in sardinien that also had an amazing beach. Even though it was so stressful and we did not have a lot of time we still manages to get great pictures and had so much fun! follow me on snapchat to see more (Salema).

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title