logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Time To Work!

_G7A4185

 

Hej på er vänner! igår kväll kom äntligen Anna till Sardinen, hon har varit så upptagen med massa möten i Ryssland som gjorde att hon inte kunde vara här de första dagarna men nu är hon här! Jag har Lisa har det bästa taget det lugnt och njutit av denna magiska Ö men nu är det dags att börja jobba. I dag blir det planering och förberedelse för morgondagens stora plåtning, vi kanske hinner med att börja plåta lite idag men vi får se hur fort allt går. Vi kommer bland annat kanske fota på ett berg samt med hästar. kommer bli så coolt!

____________________________

Hello friends! last night Anna finally came to Sardinia, she has been so busy with a lot of meetings in Russia which meant that she could not be here the first few days but now she is here and its time to start working. Today we are going to plan and prepare for tomorrow’s big photo shoot, we might have time to start shooting a little today but we’ll see how fast everything goes. We will maybe shoot by a mountain and with horses. Its going to be so cool!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title