logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Thankful!

_G7A4309 copy

Jag är så himla tacksam över allt som händer mig just nu, efter It Girls har allt bara gått så himla bra för mig och jag är så himla tacksam för det. Innan It Girls var jag så vilse och olycklig med vad jag höll på med och kände mig inte alls nöjd med vart jag var påväg. Förr var jag så blyg och hade inte alls mycket självförtroende. Men när jag börja ta mer risker och göra saker jag aldrig skulle våga började saker och thing ändra sig, jag vågade tro mer på mig själv och insåg att om jag vill nå mina drömmar måste jag våga börja fast än det är så jobbigt och man inte alls känner sig säker. Men nu är jag äntligen på rätt spår och jag uppskattar allt så mycket mer! Allt är möjligt det är bara att börja och köra hårt, om jag kan kan ni <3 Ovan ser ni en sneak peek på en outfit som kommer up snart.

________________________________

 I am so grateful for everything that is happening to me right now, after the It Girls show everything is going so good for me and I am so grateful for that. Before It Girls, I was so lost and unhappy with what I was doing and did not feel at all satisfied with where I was. I used to be so shy and had not much confidence. But when I started to take more risks and do things I would never dare to do things started to change, I started to believe more and got more confident. And now I am finally on the right track and I appreciate everything so much more! everything is possible, if I can do it, you can do it <3

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title