logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Blocket Mode!

22_fotor_53cd1754e087c34f9309471a kopia

My favorite vintage sunglasses

Jag är den tjejen som spenderar mest pengar på accessoarer speciellt när det kommer till väskor och skor, jag är alltid ute efter nya plagg som jag lätt kan piffa upp vilken outfit som helst. Men den senaste tiden har jag också varit sugen på att köpa något lite lyxigare, tyvärr är det alldeles för dyrt för min plånbok just nu. Att fynda på second hand butiker är något jag nyligen har börjat gått mig in på, men kan tycka att det kan ta ganska lång tid att hitta något bra (om inte du har tur och fyndar något direkt haha), därför blev jag super nyfiken när jag fick reda på att blocket har lanserat en ny pop-up-sajt som heter Blocket Mode!! Det har alltså samlat de mest exklusiva modeannonserna från Blocket till blocket mode och gjort det hur enkelt som helst att fynda samt sälja saker. Du kan bland annat hitta märken som Chanel, Marc by Marc Jacob och Acne. Så passa på att fynda HÄR innan det bästa tar slut!

____________________________

I am that girl who spends most of my money on accessories especially when it comes to bags and shoes, I’m always looking for new items that I can easily spice up any outfit. But recently I have also been eager to buy something a little more luxurious, unfortunately, it is far too expensive for my wallet right now. To find bargains at second hand stores is something I have recently started doing, however It can take quite a long time to find something good (unless you are lucky and find something immediately ), so I was super curious when I found out that the blocket has launched a new pop-up site called blocket Mode!! They have now collected the most exclusive fashion ads from blocket to blocket mode and made it so easy to find bargains but also sell things. You can among others find brands like Chanel, Marc by Marc Jacob and acne. check it out HERE!

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title