logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Editing Time

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 19.45.33

 

Äntligen har jag haft tid att redigera min New York Fashion Week Video, åhh vad jag har saknat att sitta timmar framför datorn och bara redigera, ja jag sa timmar haha, är fortfarande långt från klar men ska försöka göra klar den snart och så har jag massa klipp från min resa till Italien också som måste redigeras. Detta är i alla fall vad jag kommer göra resten av kvällen och jag hoppas ni har haft en trevlig kväll så hörs vi i morgon ; )

______________________________

I finally had the time to edit my New York Fashion Week Video, how I missed sitting for hours in front of the computer and only edit, yes I said hours haha, is still far from complete but I will try to complete it soon as i can and I also have a bunch of clips from my trip to Italy that I also need to edit. But this is what I will be doing for the rest of the evening, I hope you all have a nice evening and I will talk yall you tomorrow ; )

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title