logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Music is always in my ears

_G7A9766 copy _G7A9775 copy

 

Nåt som alltid gör mig på bättre humör är musik speciellt när jag känner mig lite trött och hängig som idag, man mår bara bättre av att lyssna på nått som får en att vilja dansa bort all oro och stress, och det är exakt vad jag gör just nu. En låt som har varit på repeat de senaste dagarna är ”Missy Elliott – Where they from”, efter 7 år är hon äntligen tillbaka med en ny låt (lyssna på låten nedan). Så sätt på någon bra låt ni gillar på högsta volym när ni mår lite sämre så lovar jag att ni kommer må bättre <3

__________________________________

Something that always makes me feel in a better mood is music especially when I feel a little down like today, you just feel better when you are listening to a good song that makes you want to dance away all the worries and stress, and that is exactly what I am doing now. A song that have been on repeat for the last few days for me is ”Missy Elliott – Where They from”, after 7 years she is finally back with a new song (listen to the song below). So when ever you feel down put on a song you like on high volume and i promise you will feel better <3

Is it just me or has she not aged a bit!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title