logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sneak Peek – Baby blue

IMG_8577 copy

 

New week and only 4 days left until Christmas and I’m so excited! I still have some Christmas gifts to buy so I will soon go to town to take a look. Today I’ve been working all day with the video I made for my friend Anna from when we were in Sardinia, I will never forget that trip, we had so much fun and to watch all the videos only makes me wanna go back. above is a sneak peek thats coming soon <3

_________________________________

Ny vecka och bara 4 dagar kvar till jul och jag är så taggad! Jag har fortfarande några julklappar att köpa så jag kommer snart bege mig till stan för att ta en titt. Idag har jag jobbat hela dagen med videon som jag gjorde för min vän Anna från när vi var i Sardinen, kommer aldrig glömma den resan, vi hade så himla kul och att titta på alla videoklipp får mig att vilja åka tillbaka. bjuder också på en sneak peek som kommer snart <3

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title