logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Oversized Blue Coat

IMG_8509_2 copy

Photo by Tia Taylor

Coat & other stories | Sweater & Gloves River Island | Jeans Bikbok | Boots Zara | Bag Mango | Watch Ur & penn

When I first got this coat I was not sure about it, I thought this oversized look don’t look as good on me as I thought but after wearing it a few times now I love it more and more everyday! What do you guys think? And of course I had to wear my cute gloves too haha!

Today is CHRISTMAS! Well not in Milan I have to wait one more day but in Sweden it is and I want to wish all of you my lovely readers a Marry Christmas and I hope you guys have wonderful day with your loved once <3

_________________________

När jag först pröva denna kappa var jag inte säker på om den skulle passa mig, trodde att den oversize looken inte alls såg bra ut på mig men efter att ha haft på mig den några gånger nu älskar jag det mer och mer varje dag! Vad tycker ni? Ibland måste man ha på sig ett plag ågra gånger innan man inser hur snygg den är hehe. Självklart var jag tvungen att bära mina gulliga handskar också haha!

Idag är det JULAFTON! okej inte än i Milano, här firar dom det imorgon så jag får vänta en dag till men i Sverige är det de, och jag vill önska er alla mina underbara läsare God Jul och jag hoppas att ni har får en underbar dag KRAM <3

IMG_8513 copyIMG_8556_2 copyIMG_8480 copyIMG_8475 copyIMG_8555_2 copy

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title