logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

All Of The Lights

IMG_8749 copyGznJ7Rp7TE7OVpMiILee8XGN-CTj59fUmwvzGJx5sQogEG3OA6H0BK-5VI2MZYNLSHVQ3fusT7Oz7fwTBEeoi0LmVIkcASQTis8gK0ycLA39vXaVHjosABZBJ5fWGgje4 BDefQhnsdaH62KF7bzax30b2tFYTQoQmQNrzAw4Vjw8

Christmas is over but all of the lights are still up and making Milan look prettier then ever. Me and my friend Tia went for a walk in the city the other day and it is so beautiful, this is my first time in Milan during the holiday season and I am loving it. I have not been shopping yet, to be honest I am trying to ignore the shops until the sale starts here, I have been saving up for this sale ever since I bought my ticket hehe, hopefully I will find lots of stuff but you never know dont you.

__________________________________________________

Julen är över, men alla belysningar är fortfarande upp och göra Milano så himla vacker. Jag och min vän Tia gick på en promenad i stan häromdagen och det är så himla fint, det här är min första gången i Milano under julen och jag älskade det. Jag har inte varit och shopping än, om jag ska vara ärlig försöker jag ignorera butikerna tills rean börjar här, jag har sparat för denna rean från och med jag köpte min biljett hehe, förhoppningsvis kommer jag hitta massor men man vet ju aldrig hur det kommer gå, men jag hoppas på det bästa!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title