logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

New Favorite Brush!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Sephora Pro Contour Blender #77 

Hey guys sorry for a late post, I woke up with a really bad headache that didn’t want to go away, but now I feel way better. Lately I have been so in to makeup for some reason and that’s why you guys are getting more makeup related post, I hope you like that hihi. A new favorite of mine in my makeup routine is this Pro Contour Blender #77 from Sephora. I was not always the girl who contoured my face, but recently I been loving it and with this brush it also makes it super easy. The brush has a perfect shape to fit the contour area, which also makes it easy to apply. It is super soft to and I am now thinking of buying some more brushes from Sephora!

______________________________________________________

Hej finisar! ledsen för ett sent inlägg idag, jag vakna upp med en riktigt jobbig huvudvärk som inte ville försvinna, men nu känner jag mig mycket bättre. På senaste tiden har jag varit så inne i smink för någon anledning och det är därför det blir fler smink relaterade inlägg, jag hoppas ni gillar det ändå hihi. En ny favorit för mig i min sminkrutin är denna Pro Contour Blender #77 från Sephora. Jag var inte alltid den som ”contoured” mitt ansikte, men nu gör jag det nästan hela tiden och med den här borsten är det också super lätt att göra. Borsten har en perfekt form för att passa konturerna, vilket också gör det lätt att applicera. Den är också väldigt mjuk och jag funderar nu på att köpa några fler penslar från Sephora!

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title