logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Benefit Brow Bar

IMG_0288 copyIMG_0374 copy IMG_0235 copy IMG_0367 copy

Happy Monday babes! Hope your weekend was awesome, I myself have had better day, I been dealing with a annoying headache that made me not even want to open my laptop for the past 2 days but finally today I feel much better. If you follow me on Snapchat (Saalema) you already saw it live, but on Friday I got my eyebrows waxed for the first time! Me, my good friend Mikaela and Modettes new editor Emma got invited to get our eyebrows done at Benefits Brow Bar with the talented Felicia. I have to admit that I was scared, not only for the pain but also to wax of too much of my eyebrows or something haha. But the result was amazing and I am so happy with how my brows turned out. Thank you Felicia and Benefit for making my eyebrows look on fleek!! I will soon do another post showing you step by step on how Felicia made my brows look on point

__________________________________________________________

Glad Måndag babes! Hoppas ni har haft en skön helg, själv har jag haft en jobbig huvudvärk som gjordede att jag inte velat sitta framför min dator de senaste 2 dagar men nu mår jag bättre igen och hoppas på att den inte kommer tillbaka! Ni som följer mig på snapchat (Saalema) såg allt redan live, men I fredags fick jag mina ögonbryn vaxad för första gången! Jag, Mikaela och Modettes nya redaktören Emma blev inbjuden för att få våra ögonbryn gjort på Benefit Brow Bar där begåvade Felicia gjorde våra ögonbryn så fina. Jag måste erkänna att jag var rädd, inte bara för smärtan men också för att vaxa för mycket av mina ögonbryn eller något haha. Men resultatet blev så bra och jag är så nöjd med hur mina ögonbryn blev. Tack Felicia och Benefit för att ni gjorde mina ögonbryn on fleek!! Jag kommer också lägga upp ett annat inlägg som visar er steg för steg hur Felicia gjorde mina ögonbryn.

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title