logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Life is too short

_G7A4287 copy copy

Photo by Lisa Höök

Glad lördag på er! Mina planer den här helgen blev inte som jag hade tänkt mig då något hemskt hände min bästa vän så jag vill bara spendera helgen med henne och försöka få henne att må bättre nu när hon är så ledsen. Hon är mer som min syster än vän så jag är alltid där för henne när hon behöver mig som mest! Glöm inte att livet är för kort för att göra saker ni inte gillar, om ni inte har ett leende på läpparna är det inte värt det!

_______________________________

Happy Saturday guys! My plans this weekend did not turn out as I had in mind, something bad happened to my best friend so I had to cancel all my plans so I could spend the weekend with her and try to make her feel better. She’s more like a sister to me than a friend so I’m always there for her when she needs me the most! Do not forget that life is too short to do things you do don’t like, if it doesn’t make you smile it’s not worth it

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title