logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Milan Fashion Week!

G7A1769-copy-1024x682G7A1746-1024x682_G7A2314 copy

Photos by Lisa Höök

Hej babes! Hur är allt med er idag? Själv känner jag mig fortfarande Jetlaggad men hoppas på att det snart går över. På tal om något roligare så åker jag till Milano på tisdag för att gå på modeveckan där så himla kul, Milano är ju typ som mitt andra hem nu så det är så kul att jag blev bjuden på några visningar och presentationer. Jag funderar på om jag ska Vloga när jag är där, Kommer säkert gå skit dåligt haha men vi får se. Har fortfarande bilder kvar från New York så det kommer snart upp också <3

________________________

Hi babe! How are you guys doing today? I myself still feel jet lag but I hope I will get back to my normal sleeping routine soon. Speaking of something more fun I am going to Milan fashion week! Next Tuesday (I love traveling), Milan is like my second home now so i’m so happy that I was invited to few shows and presentations. I’m thinking if I should vlog it all when I’m there, it will probably go really bad haha but we’ll see. I still have some more pictures left from New York so that will soon come up here

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title