logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Take The Risk!

_MG_00291copy

Jacket BikBok | Shirt & Pants H&M | Bag Old | Shoes HERE

Hej vänner! Idag är jag på så himla bra humör så mycket roliga saker har redan hänt det här året och jag är bara så tacksam och glad att jag få göra det jag älskar. Jag var ju i en period i mitt liv som jag mådde som värst och inte alls gillade vad jag höll på med men tog beslutet att sluta göra allt jag höll på med och ta ett år och bara satsa på det jag vill. Rekommenderar det verkligen till alla som inte gör det dem vill göra just nu och bara ta risken! Ser dock inte så glad ut på dessa outfit bilder men det var för att jag inte gillade mitt hår den dagen haha

__________________________

Hello friends! Today I am in such a good mood, so much fun stuff has already happened to me this year and I’m just so grateful and happy that I get to do what I love. About a year ago I was in period in my life were I was not at all happy with what I was doing, so I took the decision to stop with everything I was doing and take a year to just focus on what I want. I really recommend it to all of you who are not doing what you want to do, just take the risk! I dont look so happy in these pictures but it was because I did not like my hair that day haha

_MG_0052 copy_MG_00151 copy_MG_0070 copy

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title