logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Time To Fly Again

G7A1719-copy-1024x682

Då var det dags att åka till Arlanda igen! Tycker det är så himla kul att jag får resa så mycket den senaste tiden, älskar verkligen att resa! Och nu blir det till Milano igen. Så mycket spännande saker kommer hända nu när jag är där, ska på massa möten, visningar, presentationer och events. Så himla kul att jag får växa i Milano också! Men jag berättar mer om hur allt går när jag väll är där. Nu måste jag börja åka till Arlanda. See you in Milan!

__________________________

Then it was time to go to the airport again! I am so happy that I get to travel so much lately, really love to travel! And now it’s back to Milan. A lot of exciting things will happen now that I’m there, I will go to a lot of meetings, fashions shows, presentations and events. It is so much fun that I get to grow in Milan too! But I tell you more about it when im there. Now I have to go to the airport. See you in Milan!

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title