logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

ABBRONZATISSIMO

IMG_9785 copy

Shit, Pants & Clutch 10×10 An italian Theory | Coat Mauro Grifoni | Shoes Adidas

Jag är helt kär i den här outfiten, älskar kombinationen av blått och rött! Vädret här i Milano har varit så dåligt, det bara regnar och regnar hela tiden. Men men det är bara att köra ändå. Jag fick äran att träffa designer för märket 10×10 och och vi prata en hel del om framtiden. Jag är så taggad på att se vad som kanske kommer att hända i höst. Vad tycker ni om den här looken?

_________________

I am totally in love with this outfit, love the combination of blue and red! The weather here in Milan have been so bad, it just been rains and rains all the time. I got the honor to meet with the designer of the brand 10 x 10 and we talked a lot about the future. I’m so excited to see what might happen in the fall. What do you think of this look?

IMG_9814 copyIMG_9839 copyIMG_9783 copyIMG_9828 copy

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title