logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

The Suits

475A1759 copy475A1708 copy475A1776 copy475A1765 copy475A1779 copy475A1722 copy

Photo by Lisa Höök

Blazer Here | Pants Here | Top Zara | Shoes Here | Bag & Other Stories

Glad påsk på er vänner!! Jag har varit upptagen med att umgås med min underbara familj som är här över påsk, det är folk här både från tyskland och uppsala, så mitt hus är ganska fullt just nu haha, men jag älskar det! Jag gick också till en av de coolaste festerna igår. Rami Janni, Fanny, Alexandra och Julian hade en stor födelsedagsfest tillsammans med ett Bollywood tema och det var så himla roligt! Tusen tack för att jag fick komma! Om ni vill se lite klipp från gårdagen följa mig på snapchat ”Saalema” och om du vill se min vackra klänning jag hade igår gå till min instagram Salem Indrias jag la nyss upp en bild där.

Kostym är inte nått jag brukar ha på mig men bestämde för att ge det en chans och jag måste säga att jag gillar det! Den sitter lite för stort för mig men jag tror skulle gilla looken mer med ett par sneakers. vad tycker ni?

________________________________

Happy Easter friends!! I have been busy spending time with my wonderful family who are here over Easter, there are people here from both Germany and Uppsala, so my house is pretty full right now haha, but I love it! I also went to one of the coolest parties yesterday. Rami Janni, Fanny, Alexandra and Julian had a big birthday party with a Bollywood theme and it was so much fun! Thanks for having me I had a blast! If you want to see clip from yesterday follow me on Snapchat ”Salema” and if you want to see my beautiful dress I had yesterday, go to my instagram Salem Indrias I just posted a picture there.

Suits are not something I usually wear but decided to give it a try and I must say I like it! It’s a little too big for me but I think I would like the look more with a pair of sneakers. what do you think?

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title