logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Zara Spring Must Haves

Untitled2

 

Tops | 1. Here | 2 Here | 3 Here | 4 Here 

Pants | 1. Here | 2. here | 3 Here 4. Here 

Shoes | 1. Here | 2. Here | 3. Here | 4. Here

Här är några av mina favorit plagg från Zara! Jag hitta så mycket jag gilla i Zara just nu, var ett tag sedan jag vet på Zaras websida men hitta så mycket mer där än i butik, och det blev lite online shopping för mig cokså hihi.

En hel del spännande saker kommer att hända nu! I morgon åker jag till Göteborg för att plåta en kampanj (kommer att berätta mer om det i morgon). Och nästa måndag kommer jag förmodligen att åka till flygplatsen igen haha. Ingenting är spikat ännu men det ser ut som en resa kan hända nästa vecka, berättar självklart mer om det när allt är klart. Jag älskar verkligen att resa och att besöka olika platser så när en möjlighet dyker upp är det svårt för mig att tacka nej hihi!

___________________

Here are some of my spring must have items from zara! I am totally loving Zara right now. Found so many things there that I love and I already did some online shopping after doing this spring must hehe.

A lot of exciting things are happening, tomorrow I am going to Gothenburg to shoot a cool campaign (will tell you more about it tomorrow). And next Monday I may be going to the airport again haha. Nothing is set yet but it looks like a trip may be happening next week, I will let you guys know when everything is set and done. I love to travel and see knew places so whenever a opportunity comes up I can’t say no hihi!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title