logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

IT GIRLS UTMANING #4 – WILD CARD

_MG_0236 copy

Bild från sist jag var i New York 

Då var det dags för sista utmaningen i tävlingen i att bli årets It Girl, vinna ett exklusivt bloggkontrakt hos Modette och uppleva New York Fashion week tillsammans med FUN Light.

Nu är det sista chansen att verkligen visa vem du är, Visa på vilket sätt du är unik från alla andra. Låt fantasin flöda i text, video och bilder. Ta chansen och visa på vilket sätt du sticker ut från mängden!

IMG_7058

Jag har ju berättat tidigare hur mycket It Girls har fått mig att växa som person men också hur stort kliv jag fick in i modebranschen. På ett år har jag fått resa till New York 2 gånger, Barcelona och La Coruna, London, Helsingfors, Göteborg och så har jag rest flera gånger till Milano där jag nu också fick göra en kampanj med Kiko Milano. På tal om kampanjer har jag fått jobba med Maybelline, Veet, Lumene, Junkyard, River Island, Nike och många fler. Jag får gå på pressresor, gå på events med bloggeliterna som jag nu kan också kalla vänner. Det är helt sjukt att lilla jag får göra allt detta, verkligen en dröm! Men det är vad som kan hända när man vinner It Girls.

MG_8253hej766

Mitt bästa tips på att sticka ut och verkligen synas är att våga ta stora risker och göra något som ingen annan har gjort tidigare. Utmaningen jag vann på för att ta mig vidare till programmet var när jag gjorde en video om min mamma. Så gå ut från din bekvämlighet zoon och ta risker. Alla vi är olika och alla vi har något speciellt att dela med oss : )

Du kan tävla med så många inlägg du vill. För att vara med och tävla döper du inlägget till Wild Card och publicerar senast den 19/4 klockan 12.00. Vinnarna presenteras onsdag den 20/4 kl 15.00.

Så starta en blogg på It Girls nu (här) och börja blogga!

Lycka till!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title