logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Tourist In My Own Country

DSC09501 copy IMG_9524 copy DSC09020 copy DSC09506 copy DSC09181 copy DSC09493 copy DSC09495 copy

 

Random pictures from last week

Åh äntligen helg! Det har varit så mycket på jobbet denna vecka så det ska bli skönt att bara ta det lugn och hänga med mina nära och kära den här helgen. Idag ska jag gå runt på stan med min kusin för att hjälpa henne hitta lite vår kläder, jag ska försöka att inte shoppa den här gången men man vet ju aldrig med mig hihi. Ovan ser ni några bilder jag tog från förra veckan när jag visade runt Tia i Stockholm, det var så himla kul att vara en turist där man själv bor haha. Hoppas ni alla har en underbar lördag!

____________________________

It’s finally weekend! It has been so much at work this week so it will be nice to just take it easy keep up with my loved ones this weekend. Today I am going to the city with my cousin to help her find some spring clothes, I’ll try not to shop this time but you never know with me lol. Above you see some pictures I took last week when I was showing Tia around Stockholm, I really loved being a tourist in my own country haha. Hope you all are having a wonderful Saturday!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title