logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Bomber Jacket

IMG_9412 copyIMG_9479 copyIMG_9415 copy IMG_9458 copyIMG_9475 copyIMG_9416 copy

 

Bomber jacket Junkyard | Top Asos | Jeans Ellos | Shoes JustFab | Watch Ur&Penn | Sunglasses Market 

Bomber jackan är fortfarande en av mina favoriter och det är så härligt att man äntligen kan börja bära den utan att frysa (äntligen vår). I morse sprang jag runt på lite press event med fina Mikaela. Japp pressveckan är i full gång och det är alltid kul att få se vad som kommer ut i höst/vinter fast än det knappt är sommar haha, om ni vill se mer så snappa jag en hel del så följ mig där på ”Saalema” för att se mer! Nu ska jag ta och jobba lite innan det är dags att börja röra mig ut igen. Hoppas ni har toppen tisdag ♥

_____________________

The bomber jacket is still one of my favorites and it’s so wonderful that you can finally start wearing it without freezing (finally spring!!). This morning I ran around town to attend some press event with Mikaela. Pressweek has started and its always fun to see what is coming out in fall/winter event though its not even summer yet haha, if you want to see more go follow me on Snapchat at ” Salema ” Now it’s time to do some work before I head out again. Hope you all are having a great Tuesday ♥

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title