logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Feeling Inspired

IMG_9804 copy IMG_0083 copy IMG_9748 copy 1 IMG_9823 copy IMG_9751 copy IMG_0093 copy IMG_97517

 

Some pictures from yesterday’s press day

 Vaknade upp idag med en jobbig förkylning, Började redan känna av det igår men hoppades på att det skulle bli bättre idag men det blev tyvärr bara värre, Jag som inte har tid att vara sjuk nu waaah! Idag blir det en till pressdag för mig, blir så inspirerad av allt så jag nästan längtar till nästa höst, okej kanske inte så mycket men ni fattar vad jag menar haha. Men jennie-ellens vår kollektion som kommer ut i Maj hitta jag massa fint! Nu ska jag ta och dricka lite te innan det är dags att börja göra sig i ordning. Hoppas ni mår bättre än mig! ♥

_______________

Woke up today with a rough cold, already began to feel it yesterday but hoped that it would be better today however it only got worse, I dont have time to be sick right now waaah! Today there will be a another day of press day for me, Im getting so much Inspiration already and I almost cant wait for next fall, okay maybe not that much but you know what I mean haha. Jennie-Ellen’s spring collection thats coming out in May had a lot of nice shoes! Now im going to make myself some tee and then start getting ready. Hope you guys are feeling better then me! ♥

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title