logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

First episode of It Girls!

IMG_9758 copy

Nu är första avsnittet av den nya It Girls serien här! Jag minns hur nervös jag var när jag var med förra året, och det är så kul att få lära känna de nya deltagarna Jag berättar också lite om hur mitt år som en It Girl har varit, det blev lite känslosamt där på slutet men varför får ni kolla själva under eller klicka Här! Det var så himla roligt att få stå framför kameran igen, och fast det var så himla läskigt förra året älskar jag det nu haha.  It Girls görs av Modette i samarbete med FUN Light.

________________

The first episode of the new It Girl series is here! I remember how nervous I was when I was there last year and it’s so much fun to get to know the new girls. I am also shearing little bit about how my year as an It Girl has been, it got a little emotional there at the end but the reason why you guys have to go see for your under or chick here! It was so much fun to stand in front of the camera again, even though it was so damn scary last year I love it now haha. It Girls are made of Modette in cooperation with FUN Light.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title