logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

#MYMATCH

_Z6A4451 copy _Z6A447w7 _Z6A5155 copy IMG_0098 copy IMG_0130 copy IMG_0109 copy

 

Pictures from few weeks ago at a Zalando event 

Totally forgot to show you these pictures from a fun event Zalando had right before I went to Milan. We got a sneak peek from the new AW collation as well as playing some fun games.

Speaking of something completely different I think my laptop is about to die! Ever since I started editing my Vlog from Genoa it just keeps shutting down! I have had this laptop for a while now so maybe it just starting to get old, but this really sucks right now because it takes so long to write a blog post now! Oh well, I will be back in Stockholm next Monday so I guess I just have to finish editing the vlog on my computer instead and hopefully my laptop will stop shutting down.

____________________

Har helt glömt bort att visa er dessa bilder från ett rolig event som Zalando hade precis innan jag åkte till Milano. Vi fick en smygtitt på den nya AW Kollektionen samt spela lite 5-kamp

På tal om något helt annat jag tror att min laptop är på väg att dö! Ända sedan jag började redigera min Vlog från Genua stänger den bara av hela tiden! Jag har haft denna laptop ett tag nu så den kanske börjar bli gamal, men det jobbiga är att det nu tar så lång tid att skriva ett blogginlägg! Oh well, jag åker tillbaka till Stockholm på måndag så jag får väll göra klart videon på min dator istället och förhoppningsvis slutar min laptop stänga av hela tiden!

blogstats trackingpixel
2 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title