logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Back In Stockholm

IMG_0258 copyIMG_0283 copyIMG_0200 copyTop River Island | Pants H&M | Shoes Superga | Bag & Sunglasses Zara |

I am now back in Sweden and finally have a laptop/computer that works! As I mentioned my last post (that was a whole week ago, so sorry about that!) my laptop was about to die and so it did, unfortunately. So that’s why I could not put up a blog post last week for you guys. I am now back in Stockholm and it feels so good to be home, even though I know in a about a week I will want to book another flight back to Italy haha. But for now I am happy to sleep in my own bed!

So what have I been up to? Well you guys know I have a boyfriend who lives in Italy, hes now here in Sweden with me to stay for a longer time to study (and hopefully live here hehe). I am so happy to have him here with me!

Hope you guys had a great week!

_______________________________

Jag är nu tillbaka i Sverige och har äntligen en laptop/dator som fungerar! Som jag nämnde på mitt förra inlägg (som var en hel vecka sedan, så ledsen för det!) så var min laptop på väg att dö och det gjorde den tyvärr! Så det är därför jag inte kunde lägga upp några blogginlägg förra veckan för er. Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och det känns så skönt att vara hemma, även fast jag vet att jag kommer att vilja boka en biljett tillbaka till Italien om typ en vecka haha. Men nu är jag glad att få sova i min egen säng!

Så vad har jag haft för mig? Jo ni vet att jag har en pojkvän som bor i Italien, han är nu här i Sverige med mig för att stanna en längre period för att studera (och förhoppningsvis sanna för alltid hehe). Jag är så glad att ha honom här med mig!

Hoppas ni haft en bra vecka!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title