logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Yellow

Salem.IndriasIMG_0167 copy Salem.IndriasIMG_0087 copy Salem.IndriasIMG_0118 copy Salem.IndriasIMG_0061 copySalem.IndriasIMG_0182 copySalem.IndriasIMG_0040 copySalem.IndriasIMG_0225 copyIMG_0197 copySalem.IndriasIMG_0165 copy

Dress and neckless H&M | Shoes Mango | Bag Accent | Sunglasses Zara

The sun is shining and I’m so happy! Its crazy how my mood can change so quickly with just some sun and a bright dress, especially with this bright yellow dress I’m wearing in todays outfit. Bought it about a year ago and I have loved it ever since. I just love how it moves when I walk or spin, as you can see in the pictures above I just didn’t want to stand still haha.


Solen skiner och jag mår så bra! Det är galet hur mitt humör kan förändras så snabbt med bara lite sol och en färgglad klänning, speciellt med denna gula klänning jag bär i dagens outfit. Köpte den ungefär ett år sedan och jag gillar den lika mycket nu som när jag köpte den. älskar hur klänningen rör på sig när jag går eller snurrar, som ni kan se på bilderna ovan kan jag inte sluta röra på mig haha.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title