logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Pretty In Red

Salem.IndriasIMG_0346 copySalem.IndriasIMG_0503 Salem.IndriasIMG_0308 copy Salem.IndriasIMG_0411 IMG_0349 copy Salem.IndriasIMG_0470 copy Salem.IndriasIMG_0380 copy Salem.IndriasIMG_0525 copy Salem.IndriasIMG_0325 copy Salem.IndriasIMG_0418 copy

Dress NA-KD | Shoes Superga | Sunglasses Zara | Neckless H&M

How pretty is this dress! I am at a period where I love to wear long flowy dresses with a par of sneakers, the look just feel so much more relaxed and wearable. The weather has been so nice these past few days and I love every second of it, finally summer in Sweden! Hope you guys are enjoying your weekend<3


Hur vacker är inte den här klänningen! Jag är på en period där jag älskar att bära långa flowiga klänningar med ett par sneakers till, tycker att det ser mer avslappnad ut vilket är perfekt nu till sommar. Vädret har varit så nice de senaste dagarna och jag älskar varje sekund av det, äntligen sommar i Sverige! Hoppas ni njuter av er helg <3

blogstats trackingpixel
3 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title