logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

From My Boyfriend’s Closet

Salem.IndriasIMG_0111 copy IMG_0070 copy Salem.IndriasIMG_0139 Salem.IndriasIMG_0149 copy Salem.IndriasIMG_0107 copy

T-shirt Boss | Shorts Bershka | Shoes Asos | Sunglasses Zara

A pair of shorts and a t-shirt is my go-to summer outfit. If I want to spice up the look a little I put on a pair of heels but otherwise I do prefers to put on some Sneakers. I borrowed the t-shirt from my boyfriend, and a tip for all my readers who live with there boyfriends is to always go through their wardrobe as well, you can always find a t-shirt, jackets or a shirt to get an oversize look. <3


Ett par shorts och en t-shirt är min gå till sommaren outfit. Om jag vill spica upp det lite sätter jag på mig ett par klackar men annars fördrar blir det alltid sneackers. Lånade T-shirten från min pojkvän, ett tips för alla mina läsare som bor med era p pojkvänner är att alltid gå igenom deras garderob också för du kan alltid hitta en t-shirt, jackor eller t.o.m skjorta för att få en oversize look. <3

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • Emma
    Svara
    juli 28, 2016

    Så snyggt! Älskar skorna! Är dom nyinköpta? Hittar dom inte när jag söker igenom hela asos

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title