logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

3 Curly Hair Hacks

Salem.IndriasIMG_0503

I often get questions about my hair and how I take care of it and so on. So today I thought I could shear some tips that have worked for me and hope they can help you guys too!


//Jag får ofta frågor om mitt hår och hur jag tar hand om det osv. Så idag tänkte jag ge lite tips som har funkat för mig och hoppas de kan hjälpa er lite!

Salem-IndriasIMG_1514 copy

Try to wash your hair with shampoo as seldom as possible. Curly hair always needs moisture and to wash your hair with shampoo dries out your curls a lot, therefore I recommend to just wash your hair with some shampoo about once a week. Instead wash your hair with just conditioner as much as you want.


//Försök att tvätta håret med schampo så sällan som möjligt. Lockigt hår behöver alltid fukt och att tvätta håret med schampo torkar ut håret väldigt mycket, därför rekommenderar jag att bara tvätta håret med lite schampo ungefär en gång i veckan. Istället tvätta håret med bara balsam fler gånger i veckan om du vill.

IMG_0167 copy

Add a moisturizing hair mask in your hair when you have your hair in a bun. Putting a mask on your hair can take a lot of time (I usually like to have it in a few hours), instead I like to put on some hair mask the days I have a ”bad hair day” and wear my hair in a bun, this way you your can be on the go but still moisturizing your hair


//Lägg till en fuktgivande hårinpackning i håret när du har håret i en bulle. Ibland har jag inte tid att vänta tills min fukt mask blir klar (brukar gilla att ha den i några timmar), istället brukar jag sätta på lite hår mask de dagar jag har en ”bad hair day” och har håret uppsatt som en bulle, för då kan du fortsätta med din dag som vanligt samtidigt som du ger dina lockar fukt.

Salem.IndriasIMG_1902 copy

Finger comb your hair. I usually add a little oil on the hair and fingers and gently finger comb my hair while I watch a movie or something. This means that it will not pull as much on your hair and wont lose as much hair.


//Finger kamma håret. Jag brukar lägga lite olja på håret samt fingrar och försiktigt finger kamma mitt hår medan jag tittar på en film eller något. Detta innebär att det inte kommer att dra så mycket på håret vilket gör att du inte förlorar lika mycket hår.

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title