logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

If I Was In Paris

salem-indrias-475A5502 copyUntitled-4 Untitled-2444 salem-indrias-475A5521 copy salem-indrias-475A5371 copy salem-indrias-475A5403 copy salem-indrias-475A5373salem-indrias-475A5516 copy

Photo by Lisa Höök

Pants Mango | T-shirt Zara | Shoes Justfab | Hat BikBok | Scarf Monki

Happy Friday loves. First of how cool is not the first pictures haha Lisa is the best at catching moments like this. This morning I have been looking for tickets to Milan all morning, nothing is set yet but I will maybe go there again for Milan fashion week (fingers cross). But I also ended up looking at pictures from Paris, I have never been there before but I have always wanted to go. I would probably eat croissant all day and walk around in the dreamy street dress something like what I am wearing in today outfit! Hopefully this little dream of mine will come true soon. Have an awesome weekend guys!


 Glad fredag loves. Hur cool är inte den första bilden haha, Lisa är så grym på att fånga såna här moments haha. I alla fall, jag har letat efter biljetter till Milano idag, inget är spikat än men jag kommer kanske åka tillbaka ditt under modeveckan igen (håller tummarna). Medan jag leta efter biljetter började jag också googla bilder på paris, har aldrig varit där förut men har alltid velat åka. Tänk er att äta croissant hela dan och gå runt på alla drömliga gator, kläd i något liknade som dagens outfit, Dröm! Förhoppningsvis kommer jag få åka ditt snart och få min lila dröm i uppfylles.

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • Louice
    Svara
    september 3, 2016

    Älskar byxorna! Finns de i butik nu?

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title