logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

I Believe I Can Fly

salem-indrias-IMG_2812 copysalem-indrias-IMG_2738 copy salem-indrias-IMG_2666 copysalem-indrias-IMG_2850 salem-indrias-IMG_2885 copy salem-indrias-IMG_2816 copy salem-indrias-IMG_2918 copy salem-indrias-IMG_2838 copy salem-indrias-IMG_2739 copy

Long shirt & Pants  H&M | T-shirt, Sunglasses & Shoes Zara | Bag & Other Stories | Neckless Indiska

Last week’s weather made me think fall was here and that it was time to invest in some fall items, but Surprisingly Stockholm is giving us one more week of summer, YAY! I been up all morning answering emails, Stockholm fashion week is just around the corner now and I been RSVP to the shows. Super excited that fashion month is coming up again, I get so inspired during this period and I cant wait to see what new design is going to be trending next year.
I have been loving long flowy shirts like the one I am wearing in todays outfit. It makes my very basic outfit pop and I love how it moves when I walk, It makes it look I could fly haha!


Förra veckans väder fick mig att tro att nu är hösten här på riktigt och att det är dags att investera på lite höst kläder, men Stockholm bjuder på en vecka sommar istället yay! Jag har varit uppe hela morgonen, Stockholm Fashion Week börjar närma sig nu och jag har OSA till alla vissningar. Det är så kul att mode månaden är här, jag bli alltid så inspirerad under den här perioden så det ska bli så kul att få se vad som kommer vara het nästa år. Just nu älskar jag långa flowiga skjortor som jag har på mig på dagens outfit, det gör en basic outfit like mer intressant och jag älskar hur de rar på sig när jag går, ser ut som om jag kan flyga haha!

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • augusti 23, 2016

    dem nitade klackarna på skorna var fett läckra. Tack för en fin och inspirerande blogg!

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title