logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

With A Touch Of Red

salem-indrias-IMG_3174 copysalem-indrias-IMG_3277 copysalem-indrias-IMG_3120 copysalem-indrias-IMG_3025salem-indrias-IMG_3170

Shirt H&M | Jeans Here | Shoes Here | Bag River Island | Scarf and Sunglasses Zara

A color I been loving this summer and will probably love even more during the fall is red! I really need to get more items in this color because it’s such a classic color that never will get out of style. I really want to get my hand on a red on red outfit like a red skirt with a red hoodie or something.

But guess what Milan is happening! We just booked the ticket and Lisa is coming with us yaay!! So stay tuned for lots of beautiful pictures. Me and Lisa went to Italy last year too and we had so much fun together so I cant wait for it to happen again! If you guys want see what we did last summer in Italy go HERE🙂


En färg jag har älskat den här sommaren och kommer förmodligen älska mer till hösten är röd! Jag känner att jag måste köpa fler plagg i den här färgen, rött är så himla klassik och kommer alltid gå ut i trend. Är jätte sugen på att köpa en röd outfit, typ en röd kjol med en röd tröja eller nått, ahh så snyggt!

Och på tall om något helt annat så kommer Milano resan bli av och Lisa hänger också med yaay!!! Jag längtar redan och va bredd på massa fina bilder här då. Jag och Lisa var i Italien för nästan exakt ett år sen så det ska bli så himla kul att få åka ditt med henne igen! Om ni vill se vad vi gjorde i Italien förra året klicka HERE

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title