logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Stockholm FW Day 1

IMG_3689 copy 475A0050 IMG_3724 copy 475A0428 IMG_3737 copy 475A9982

Photo by Lisa Höök and me

Stockholm fashion week is now over and I am back to blogging normally. Even though I love everything about Fashion week it can be so stressful. Anyways here are some snapshots from the first day. It was raining a lot that day so I didn’t manage to take a lot of photos but luckily my good friend Lisa did.


Stockholm fashion week är nu over och jag är tillbaka med att blogga som vanligt igen, jag älskar allt som har med modeveckan att göra men det är rätt så stressiga dagar och man blir väldigt trött efter en heldag med att springa runt på olika visningar. Det regna en hel del den första dagen så jag tog inte så många bilder med det gjorde bästa lisa så jag lånar några bilder från henne hehe.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title