logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Jeans on Jeans

salem-indriasIMG_4993 copy salem-indriasIMG_4954 copy salem-indriasIMG_4855 copy salem-indriasIMG_4987 copy salem-indriasIMG_4964 copy salem-indriasIMG_4926 copy salem-indriasIMG_4969 salem-indriasIMG_4867 salem-indriasIMG_4922 copy

Dress River Island | Jeans urban outfitters | Scarf Zara | Shoes Mango | Sunglasses Nividas

Hey loves! I am right now in Copenhagen, It is my first time here and I must say that I love it. I will show you guys more of Copenhagen later but for now here is an outfit I wore the other day. I love matching jeans with jeans I just think it looks so good, add a nice scarf and some heels and bam your ready for anything. Now I have to go enjoy a bit more of Copenhagen before its time to head back home.

Hey loves! Jag är som sagt just nu i Köpenhamn, det är första gången jag är här och jag måste göra att jag älskar det. Jag kommer visa er mer bilder från Danmark senare men idag men nu bjuder jag på en outfit jag tog för någon dag sen. Älskar att matcha jeans med jeans tycker det ser så himla snyggt ut, sett på en snygg scarf och ett par klackar och bam du är redo för kvällen! Nu ska jag ut och utforska Köpenhamn lite till innan det är dags att ta flygen hem. puss

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title