logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Back in Milano!

475A4576 475A4435 475A4442 475A4411 475A4448 475A4634 475A4500 475A4581 475A4594

 

Photos by Lisa Höök

I am finally back in beautiful Milano, and I am so happy to be back. Italy & fashion week I am ready for ya! Straight after we landed we went quickly home to my boyfriends place to leave our stuff and have some food. Then I had a fitting for 2 events I am going to this week and some shows. One brand that never seems to bores me is 10×10 An Italian Theory, it has so many fun prints but with an elegant design. After the fitting we drove around the city and Lisa Höök captured so many beautiful pictures! In the middle of the city (Porta Venezia to be exact) we found these flamingos at someone’s backyard, how crazy is that haha.

Jag är äntligen tillbaka i underbara Milano igen och jag är så glad att vara här med Luam och Lisa! Direkt efter vi landa på flygplatsen åkte vi snabbt till min pojkväns lägenhet för att lämna alla väskorna och äta, sen hade jag en fitting på för två events samt några visningar jag ska på i veckan. En designer som aldrig uttråkar mig är 10×10 An Italian Theory, de har så manga roliga prints med en elegant design. Efter fittingen åkte vi runt i stan och Lisa fånga så sjukt fint bilder! Vi hitta också flamingos på någons trädgård haha, hur sjukt

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • Victoria
    Svara
    september 22, 2016

    Är din kille italienare? Jobbar han också i modebranschen? Kram!

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title