logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Desenzano Del Garda – Italy

475A6366 475A6508 475A6340 475A6251 475A6518 475A6337 475A6247 475A6485 475A6617 475A6603 475A6617 475A6610

Photos by Lisa Höök

There are so many things I love about Italy, the food, the fashion, the people (they are so kind and social here) and of course the weather. But the one thing I love the most is discovering new beautiful cities. I have been in Milan several times now, my boyfriend is born and raised here and I feel like I have seen everything there is to see here twice haha. That’s why I always try to at least visit one new city every time I come to Milan, and yesterday we decided to go to Desenzano del Garda .

It took us about 1,5 hours to get to Desenzano del Garda by car from Milano, I had no expectations at all because we planed this whole thing last minute but when we did get there it was so beautiful. Because we left Milano in the afternoon we could only stay there for a few hours until we had to go back home, but it was so worth it just look at the pictures Lisa took above.
My best tip if you ever what to travel to Italy is to rent a car and drive to explore new cities and whenever you see a nice view you can always stop to enjoy it

Det är så mycket jag älskar med Italien, maten, modet, människorna (de är super sociala och trevliga här) och självklart vädret. Men det allra bästa med Italien är att upptäcka nya städer och hur otroligt vackert allt är. Jag har flera gånger varit i Milano, min pojkvän är född och uppvuxen här och jag har typ sätt allt flera gånger känns det som, därför vill jag alltid försöka se till att åtminstone besöka en ny stad när jag väll är här. Och igår bestämde vi oss för att åka till Desenzano del Garda

Det tog oss cirka 1,5 timmar tills vi kom fram till Desenzano del Garda från Milano med bil. Jag hade absolut inga förväntningar då vi planera allt det här i sista minuten, men när vi väll kom fram var det helt magisk! Eftersom att vi åkte från Milano lite för sent så kunde vi bara vara där i några timmar men det var så värt det kolla bara bilderna Lisa tog ovan!! Det bästa tipset jag kan ge till någon som vill resa till Italien är att försöka bila runt istället för att flyga till olika städer man ser så mycket mer och kan alltid stanna till när man hittar en fin utsikt!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title