logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Green!

475A6420 copy 475A6441 copy 475A6428 copy 475A6453 copy 475A6425 copy 475A6462 copy 475A6427 copy 475A6466 copy

Photo by Lisa Höök

Skirt StyleIn | Shoes and Bag River Island | T-Shirt Zara | Sunglasses Moscot

Yesterday was our last night here and today is already time to go home. It do not really feel like we have been here for 6 days, but the time has come to leave my beloved Milano. I have had the best time here with Lisa and Luam, We got to visit Venice a place I always wanted to visited, (I will tell you guys more about it soon) went on some fashion shows and events, but something I have learn on this fashion week trip is that I really should schedule my days better. I mean there was so many things we wanted to do but we always felt like time was running out. But I will be back here soon again and then I know how to manage my time here better, especially during fashion week.

Green is a new color I been loving lately and this suede skirt from Stylein is a new love. It’s the perfect fall item! I styled it with a simple t-shirt here because it was way to hot but it would look even better with a polo! Now its time to head to the airport, See you guys in Stockholm


Igår var det vår sista dag här i Milano och idag är det redan dags att åka hem. Det känns inte som vi har varit här I 6 dagar, Men nu är dagen här då jag måste lämna kära Milano. Jag har haft den bästa tiden här min Luam och Bästa Lisa, Vi hann besöka två städer bland annat Venedig (!) (berättar mer om det snart), gick på några visningar och evets/presentationer. Något jag lärde mig på den här resan är att jag måste bli bättre på att planera mina dagar när det är så mycket som händer, det var så mycket vi ville göra och gå på men det kändes alltid att tiden rann ut hela tiden, jag kommer komma hit snart igen och då kommer jag planera mina dagar mycket bättre speciellt under modeveckan.

Grön är en färg jag har börja älska på senaste tiden och den här mocka kjolen från style in är ny kärlek. Den är perfekt nu till hösten jag styla den dock med en enkel t-shirt för det var först varmt men en polo tröja skulle passa så mycket bättre. Nu måste vi börja röra oss till flygplatsen, vi ses i Stockholm <3

Follow me in Insagram and Bloglovin 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title