logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Vlog #2

IMG_994s6-copy-1-2

 WATCH THE VIDEO HERE

Happy Monday loves! Hope you guys are having a good start of the new week. Last night I decided to plan my week so I feel so organized today, best feeling ever to know that everything is going as planed.

Something I been working really hard to get better on is my YouTube cannel. I have a love hate relationship with YouTube right now, I love creating videos but I am too picky and never feel Satisfied with my editing, which is why it is taking me forever to upload a video and then I just feel like deleting it because well it is way to late to upload it now. But my boyfriend and all my friends keep telling me to still upload it so from now on I will!
I just uploaded a video from our trip to Lake Como this June, I know its super late but to be honest I forgot I hade these clips. But I hope you guys enjoy it anyways <3

 

Glad måndag på er loves! Hoppas ni har en super bra start på den nya veckan. Igår satt jag och planera hela min vecka så det känner super skönt att veta exakt vad som händer de kommande dagarna.

Något jag har länge försökt bli bättre på är YouTube. Jag har en love/hate relation men youTube just nu, Jag älskar att filma videos och tycker att min personlighet syns bättre där också, men jag är alldeles för picky och blir nästan aldrig nöjd med min redigering vilket gör att det tar så lång tid och sen känns dumt att lägga upp. Men min pojkvän och mina vänner säger att jag ändå ska lägga upp de så här kommer en gammal video från när jag och Luam var på Lake Como. Hoppas ni gillar videon ändå <3

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title