logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

How To Get Inspired

Salem-Indrias475A4969 Salem-Indrias475A4986 Salem-Indrias475A5004 Salem-Indrias475A4975Salem-Indrias475A5001

Photo by Lisa Höök

Shirt Monki | Top & other stories | Pants Wood Wood | Shoes Mango | Bag Cristinaeffe 

 

There are times when I feel so uninspired and not motivated at all, I just feel like I can’t do anything right and just feel like laying in bed all day. This happens to everyone but it should not let you stop running towards your dreams.

What I like to do when this happen to me is to just to get out of the house, put a nice outfit on (that always makes me in a better mood), put some music in my ears and then I just get out. Usually I start going to the city but always end up somewhere I never been before, this is also how I find new locations for my outfits. Going out and just getting inspired of what’s around you really can make a different it can be everything from buildings, people, stores, really anything. Being on instgram and blogs too much only makes me wish I had there life or something, but don’t get me wrong I do really get a lot of my inspiration from social media, youtube and blog but it’s something about getting inspired by something that’s right in front of me, I don’t know maybe its just me but it really gets me going.

 


Det finns dagar när jag inte alls känner min inspirerad eller motiverad att göra något. Dem dagarna när man bara vill ligga i sängen hela dan. Dem här dagarna har vi alla ibland men det ska aldrig få dig att ge upp.

En sak jag gillar att göra när jag känner mig oinspirerad är att gå ut! Sätter på mig en nice outfit (det får mig alltid på bättre humör), sätter på mig hörlurarna med bra musik och sen går jag ut. Vanligtvis börjar jag alltid åka in mot stan men jag slutar alltid med att komma till en ny plats jag aldrig varit på förr. Att gå ut och bli inspirerad av något som är framför dig kan verkligen göra en skillnad det kan vara allt från byggnader, människor, butiker, ja allt möjligt helt enkelt. Att vara inne på instagram och bloggar för mycket får mig att bara vilja ha deras liv eller nått haha, men ta detta inte på fel sätt nu, jag får jätte mycket inspiration från sociala media, bloggar och youtube men det är nått som verkligen får mig att vila göra saker med att bli inspirerad av något som är framför mig och inte framför en skärm. Kanske bara jag med det funkar verkligen för mig

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title