logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Venice – Italy

475A7134 copy 475A6983 copy 475A7004 copy 475A6804 copy 475A7032 copy 475A7137 copy 475A6859 copy 475A6791 copy 475A6660 copy 475A6653 copy 475A6772 copy475A7095 copy

Photos by: Lisa Höök

 

I finally got the pictures from Venice from Lisa, the poor thing has been ill these past few days and that is why it took her a little longer to send me these pictures. What do you guys think? It is beautiful right! We stay there only for a few hours so we could not see everything Venice had to offer, but what we did see was to die for! But there were some things I did not like about this city, Venice is a very expensive city and there are a lot tourists everywhere, I’m not kidding in every corner of every street was at least 2 people with a camera in there hand haha, I guess that is what happens when you go to a breathtaking city like Venice.

 


Jag har äntligen fått bilderna från Venedig från bästa Lisa, stackarn har varit sjuk de senaste dagarna och det är därför de tog lite längre tid för henne att skicka bilderna. Vad tycker ni? Visst är det vackert! Vi stanna där bara i några timmar så vi hann inte se allt Venedig hade att bjuda på, men det vi fick se var to die for!  Men det fanns några saker jag inte gilla med den här staden, Venedig är en väldigt dyr stad så att äta och att bo där är väldigt dyrt och sen finns det turister överallt, jag skojar inte i varje hörn av varje gata var den minst 2 personer med en kamera i handen haha, de blir väll så när man besöker en sån magik plats som Venedig <3

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title