logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

When I Was In Venice

salem.indrias-475A6959 copy salem.indrias-475A6917 copy salem.indrias-475A6979 copy salem.indrias-475A6901 copy salem.indrias-475A6966

Photo by Lisa höök

 

Top via Zalando | Pants Wood Wood |Heels Mango | Sunglasses Zara 

 

Oh how I wish I were in Venice right now. Italy I miss you! The best part with having a boyfriend who is from Italy is that you can pretty much book a trip to Italy when ever we can, unfortunately it is not looking like that will happen anytime soon. I am finally starting to feel better again and ready to start this new week. Today I am doing some work and then later today I am meeting up with my besties to catch up and just have fun, really need that after few days locked in my apartment.

 


Åh vad jag önskar att jag var i Venedig just nu. Italien jag saknar dig! Det bästa med att ha en pojkvän som är från Italien är att man kan boka en resa till Italien när som helst, tyvärr kommer det inte att ske snart, men ändå. Jag börjar äntligen må bättre igen och är så redo att börja denna nya vecka. Idag ska jag jobba lite och sen ska jag träffa mina babes för att catcha upp lite och bara ha kul, behöver verkligen det efter att ha varit inlåst i min lägenhet i några dagar.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title