logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Take Care Of Each Other!

IMG_0926 copyIMG_0929

Me and my best friend about a week ago

 

Today I intend to actually write a post about Marc Jacobs Beauty event I was on this evening, but I can not stop thinking about something that happened to my best friend today so now I will write about that instead.

 

It all started when I receive a call from her and without her having to say anything, I realize that something was wrong, I tried to get her to tell me what happened but she is in shock and tears are falling down her face. She is angry and finds it difficult to get the words to explain what happened to me. After a few minutes she tells me that some RACIST IDIOTT hit her hard in the head! WHAT?? I’m going crazy and asked her where she is so I can meet her up, but she is still in Västerås (1 hour from Stockholm), where she is currently studying. Apparently my best friend was in the way and the idiot wanted to pass by, instead of asking nicely if she could move he hits her instead. He also said some racist comments too!

 

I do not really want to write about things like this on the blog because I want it to be a positive website where you will be inspired, but unfortunately this is happening too often and I can not be silent anymore. I think it’s so sad that just because you look different it’s okay to treat people like this. But what made me most sad was that she said that no one on the bus wanted to help her, no one said anything, no one wanted to help her and even when the man out of the bus no one asked if she was okay or if she needed help!

 

The reason why I am writing this is because I want people to know that this kind of thing is still happening and that if you witness something similar to please to speak up and help.

 

Take care of each other!

 


I dag tänkte jag egentligen skriva ett inlägg om Marc Jacobs Beauty Eventet jag var på idag, men kan inte sluta tänka på något som hände min bästa vän idag så nu tänker jag skriva om det istället.

Allt började med att jag får ett samtal från henne och utan att hon behöva säga någonting inser jag att något alvarlig har hänt, jag försöker få henne att berätta vad som har hänt men hon är i chock och tårar rinner ner. Hon är arg och har svårt att få ut ord för att förklara vad om har hänt. Efter några minuter berättar hon att någon RASIST IDIOTT SLOG HENNE HÅRT I HUVET! ASÅ VA?? Jag blir galen och frågor vart hon är så jag kan möta upp henne, men hon är fortfarande i Västerås där hon just nu pluggar. Tydligen stod min bästa vän lite i vägen och idioten ville komma förbi, istället för att be snällt om att hon ska flytta på sig lite så slår han henne istället. Han skrek massa rasistiska kommentarer också!

 

Jag vill egentligen inte skriva om såna här saker på bloggen då jag vill att det ska vara en positiv hemsida där ni ska bli inspirerade, men tyvärr händer det här allt för ofta och jag kan tyvärr inte va tyst längre. Jag tycker det är så tråkigt att bara för att man ser ut på ett vis sätt så är det okej att behandla människor så här. Men det som gjorde mig mest ledsen var att hon sa att ingen på bussen där mannan slog henne på sa någonting ingen reagera ingen ville hjälpa henne, till och med när mannen gick av frågade inte någon om hon var okej eller om hon behöver hjälp!

 

Anledningen till varför jag skriver det här är för att jag vill att folk ska veta att sånt här fortfarande händer och att om ni bevittnar något liknade att våga säga ifrån och hjälpa till.

 

Ta hand om varandra!

 

// S

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • fiana_h
    Svara
    oktober 27, 2016

    This is really unbelievable! i dont understand how first.. a man can beat a woman, this is confuse for me. Plus saying racist comments… well unfortunately this happens more often than we think but its rare that we talk about it and so people dont know how to react! There is ignorant people and I hope that the people who saw this racist act feel bad and regret to not have done anything. Thanks for sharing this story Salem, I hope that ur friend feel better and it will take time until she stop thinking about it, the most important is not to loose ur confidence and to be proud of who u are, you 2 girls look amazing <3

  • oktober 27, 2016

    Herre min Gud!! Varje gång något sådant här händer blir jag schockad på nytt trots att det händer HELA tiden! Man försöker vara en bra person men ändå så finns det dessa dårar som inte har så onda hjärtan! Jag tror aldrig man kan förstå sådan mentalitet och har bestämt att jag ej ska försöka. Det har inget med den utsatta att göra utan allt med förövaren. De måste ändra på sig! Kan verkligen relatera till att man inte vill skriva om sociala orättvisor när man jobbar inom sociala medier (gjorde det en gång och alla typer av troll dök upp från ingenstans bara för att man skrev sanningen smh). Best thing you can do is continue being successful with grace and humility and that will kill those bigots inside more than anything! Sending love to you and Haben ❤️

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title