logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sponsrad Video | Help Children Have A Great Christmas

 

Julen är snart här och det är min absolut favorit högtid, det är då jag och min stora familj alla är på en och samma plats äter god mat och njuter av att vi äntligen är tillsammans igen. Jag har själv inga syskon vilket gör att jag lätt kan känna mig ensam speciellt när jag var yngre, men julen var den dagen hela släkten samlades på en och samma plats. Jag älskar att jag har en stor familj och att mammas och pappas lägenhet inte gör så vi alla riktigt får plats men det är också det som gör allt så himla mysigt. Jag minns när jag var yngre och vi inte alls hade mycket, mamma och pappa har bara bott i Sverige i några år men hur vi trotts det hade så mysiga juldagar. För oss var inte presenterna det viktiga utan familjen, så länge vi var tillsammans var allt perfect!

 

Jag är så himla tacksam över att min familj alltid finns där för mig och stöttar mig med vad jag än vill göra, men tyvärr är inte alla lika lyckligt lottade som jag är. Det finns så många barn där ute som blir utsatta för övergrepp eller exploatering av vuxna och det är inte okej! Därför har ICA den här veckan valt att tillägna sin reklamfilm till Childhood som hjälper utsatta barn i Sverige och runt om i världen. Igenom att handla utvalda varar på ICA som till exempel saffran, plommontomater, packad potatis, morötter och kyckling i jul är du också med och bidrar till att barn får det bättre runt om i värden. Ni kan också bidra igenom att Ta en en bild på ditt saffransbak och publicera på instagram med taggen #merdegtillungarna, så skänker ICA 25 kronor till Childhood för varje bild upp till 50 000 kronor! Låt oss alla hjälpa till så att alla barn kan få snälla vuxna i sina liv!

 
I samarbete med ICA
 


 

Christmas is almost here and it is my absolute favorite holiday, that’s when I and my large family are all in one place, eating good food and enjoying that we are finally together again. I myself have no siblings, which means that I can easily feel lonely especially when I was younger, but Christmas was the day all relatives gathered at one place. I love that I have a big family and that mom and dad’s apartment do not really fit us all but thats is also what makes it all so cozy. I remember when I was younger and we had not much, Mom and Dad have only lived in Sweden for a few years, but we still entrusted we had a great christmas, for us the presents were not the most important thing but family was, as long as we were together everything was perfect!

 

I am so grateful that my family is always there for me and supports me with what I want to do, but unfortunately not all are fortunate as I am. There are so many kids out there who are victims of abuse or exploitation of adults and that is not okay! Therefore, ICA has this week decided to dedicate there commercials for Childhood to help disadvantaged children in Sweden and around the world. by buying things such as saffron, plum tomatoes, packed potatoes, carrots and chicken in ICA during Christmas you also contribute to children all around the world.

Sponsored by ICA

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title